Blogs over persoonlijke groei, Feminine blogs, Masculine blogs

Hoe ziet een co-workdag bij FIRST eruit?

Elke tweede zaterdag van de maand staat er een inspirerende co-workdag op de planning op ons kantoor in Utrecht. Deze dag staat in het teken van samen netwerken, werken en verbinden. Benieuwd hoe een co-workdag bij FIRST eruit ziet? We nemen je graag mee in een dag bij ons op kantoor..

FIRST impression..
Het is 11:00 uur en je stapt ons sfeervolle kantoor binnen. Wellicht heb je er al een hele rit opzitten, onze leden komen immers uit het hele land! Bij de deur staan Alwin en Naomi om je te wachten om je met open armen te verwelkomen. Je wordt gelijk voorgestemd aan de rest van de leden, die één voor één binnen komen druppelen naarmate de dag verstrijkt. 

Je neemt een lekker kopje koffie of thee en geniet van het zonnetje op het terras, waar je de eerste gesprekken voert met onze leden. Een gevoel van opwinding en positieve energie hangt in de lucht, en je voelt meteen dat dit jouw mensen zijn. Eindelijk een groep met dezelfde mindset, die jou helemaal begrijpt; voelt je helemaal thuis!

Laat je inspireren..
Sommige mensen zijn al druk in de weer met hun laptops, terwijl anderen zich tegoed doen aan inspirerende gesprekken en nieuwe ideeën die worden vormgegeven. Ook jij hebt de keuze om met je werk aan de slag te gaan of je te focussen op andere prioriteiten. Je bevindt je in een netwerk van inspirerende ondernemers en individuen met verschillende expertises. Van filmmakers en zangeressen tot succesvolle crypto experts, copywriters en content creators. Genoeg expertises, iedereen brengt iets unieks met zich mee wat jouw kijk op de wereld kan verbeteren!

Terwijl je rondkijkt, zie je hoe iedereen elkaar vooruit helpt; er is oprechte verbinding, wat ruimte biedt voor groei. Hier word je uitgedaagd om out of the box te denken, om  uit je comfortzone te stappen, te leren van anderen en een bijdrage te leveren aan anderen hun projecten, net zoals zij dat doen voor jou. Je ontwikkelt hechte vriendschappen, verhoogde kansen op succes, en maximale impact.

Neem een voldaan hart met nieuwe kansen mee naar huis..
Na een dag vol inspiratie, samenwerking en gezelligheid vliegt de tijd voorbij. Het is alweer 17:00 uur en langzaam sluiten we de dag af. Velen besluiten om nog gezamenlijk de stad in te trekken voor een gezellig etentje, om de dag in stijl af te sluiten. Voor de rest geldt dat we tijdelijk afscheid nemen, maar elkaar de volgende ochtend weer bij de wekelijkse online meeting zien!

Wat leden zeggen over de co-workdagen:
Denice: “Als ondernemer vanuit huis merkte ik dat ik steeds meer opzoek was naar verbinding met gelijkgestemden, en dat heb ik gevonden tijdens de co-work dagen met FIRST! Samen lunchen, verbinden en het sparren over ondernemen zijn mijn hoogtepunten van deze dagen in Utrecht. En het leukste is dat je mensen leert kennen door heel Nederland!”

Nathan: “De co-work dagen geven mij veel energie. Je krijgt er uiteraard uit wat je erin stop en ik merk dat de kwetsbare en inspirerende gesprekken met anderen, die steeds meer goede vrienden beginnen te worden, iets heel moois Je leert telkens ook weer nieuwe mensen kennen en de vibes zijn top met een lekker happie eten altijd als afsluiter! Aanrader voor degene die ook aan zichzelf werken en met gelijkgestemden of ondernemers willen connecten.”

Ben je nieuwsgierig of een co-workdag iets voor jou is? Kom snel een keertje meedoen! Aanmelden kan via onze instagram of door via dit formulier contact op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *