De formule

Onze formule

Na veel trial & error zijn wij tot dé formule gekomen om jouw persoonlijke groei te maximaliseren. Dit doen we door verbinding met gelijkgestemden, kennis van de sprekers en de kracht en magie die je ervaart met zowel de mannen als de vrouwen. 

 

First is een collectief. De mannen en vrouwen vullen elkaar aan. Daarom zijn zowel gezamenlijke meetings als gescheiden meetings met alleen de mannen of de vrouwen.

Iedere maand is er een thema

waaronder vier meetings vallen:

Spreker

Er wordt kennis gedeeld over het thema door een expert. Eerdere sprekers zijn: Michael Pilarczyk, Joshua Kaats, Zarayda Groenhart en Edwin Selij.

Verbinding

In deze meeting wordt de cirkel rond gemaakt van het betreffende thema. Daarnaast staat deze meeting in het teken van verbinden en reflectie.

Meditatie

In deze sessie laten we de energie met betrekking tot het thema stromen.

Meeting masculine & feminine

  • Masculine meeting: In deze meeting worden de mannen in hun masculiene energie gezet waarbij de focus ligt op het bouwen. Bijvoorbeeld door: het stoïcisme, business optimalisatie, leiderschap en discipline.

  • Feminine meeting: In deze meeting wordt de vrouwelijkheid in de vrouw versterkt. Dit doen we door te voelen, verbinden en creëren. Bijvoorbeeld door het zetten van intenties, het aankijken van overtuigingen en lichaamswerk. Alles om jou in je vrouwelijkheid te zetten en dit te belichamen

Daarbij delen we maandelijks content om de meetings kracht bij te zetten zodat jij de mogelijkheid hebt om op ieder moment te werken aan jezelf.

Het fundament van de formule is de verbinding met gelijkgestemden. Niets is krachtiger dan een cirkel van mensen met een op groei gerichte mindset. 

Vriendschappen ontstaan, ondernemingen worden gebouwd, samenwerkingen ontstaan en je hebt je eigen groep waar je bij hoort en die altijd achter je staat.

Kracht en Magie + Kennis + Verbinding = Maximale groei

Wij kunnen niet wachten om je deze formule te laten ervaren en je te verwelkomen in deze bijzondere FIRST cirkel.

Growth is about connection. Let’s do this together.

Shop
Wishlist
0 items Cart
My account