Mannen

Masculine

Ervaar de kracht van discipline, consistentie en broederschap. Omring je met mannen die een vuur in zich hebben om te bouwen aan zichzelf (en daarbij hun business). 

Heb jij het vuur in je om actie te ondernemen? Actie om te bouwen aan de weg die voor jou is bestemd. 

Wanneer je jouw masculiniteit versterkt zal alles om je heen veranderen; relaties, geld, gezondheid, je business en jij als persoon. Omring je met vijf masculiene mannen en jij wordt de zesde. 

Om de kracht van de man en de magie van de vrouw elkaar te laten versterken zijn er verschillende meetings waarin de mannen en de vrouwen worden samengebracht. Het mannelijke perspectief kan de vrouwen laten groeien en het vrouwelijke perspectief kan het juiste puzzelstuk vormen voor de man. 

FIRST

FIRST is een collectief waarin iedereen welkom is en wordt herinnerd aan zijn potentieel. Vriendschappen ontstaan, ondernemingen worden gebouwd, samenwerkingen ontstaan en je hebt je eigen groep waar je bij hoort en die altijd achter je staat.

Meeting 1

Thema meeting - masculine

In deze meeting worden de mannen in hun masculiene energie gezet waarbij de focus ligt op het bouwen. Bijvoorbeeld door: het stoïcisme, business optimalisatie, leiderschap en discipline.

Meeting 2

Accountability

In deze sessie laten we de energie met betrekking tot het thema stromen.

Meeting 3

Inspirerende spreker

Er wordt kennis gedeeld over het thema door een expert. Eerdere sprekers zijn: Michael Pilarczyk, Joshua Kaats, Zarayda Groenhart en Edwin Selij.

Meeting 4

Verbinding

In deze meeting wordt de cirkel rond gemaakt van het betreffende thema en meeten we samen met de feminine groep. Daarnaast staat deze meeting in het teken van verbinden en reflectie.

Daarbij delen we maandelijks content om de meetings kracht bij te zetten zodat jij de mogelijkheid hebt om op ieder moment te werken aan jezelf.

De online omgeving biedt de mogelijkheid om naast de meetings in contact te blijven met elkaar, om op ieder moment een beroep te kunnen doen op de verschillende expertises en elkaar te motiveren naar meer en beter.

Door de persoonlijke interactie en de verschillende expertises binnen de groep heb jij de mogelijkheid om op alle facetten in je leven te groeien. De kansen zijn oneindig. Het is aan jou om eigenaarschap te tonen.

Wordt lid

Kom jij de cirkel versterken?

  • Meeting: Spreker
  • Meeting: Masculine
  • Meeting: Meditatie
  • Meeting: Verbinding
  • Content thema
  • Toegang tot het FIRST Platform waarop je alle sprekers en content terug kan kijken/lezen (40+ pagina’s!)
  • Toegang tot de online omgeving met gelijkgestemden waar je op ieder moment wordt gemotiveerd en geïnspireerd :
Shop
Wishlist
0 items Cart
My account