Vrouwen

Feminine Empowerment

Stap in een wereld van empowerment en verbinding binnen onze unieke community voor persoonlijke ontwikkeling, business groei en holistische gezondheid. Bij FIRST kom je thuis in een vertrouwde omgeving waar je gelijkgestemde, ambitieuze vrouwen ontmoet met één gezamenlijk doel: het bereiken van onze maximale potentie en daarmee onze positieve impact in de wereld vergroten.


Onze community is een warm bad van sterke vriendschappen, waardevolle samenwerkingen en diepgaande persoonlijke groei. Als lid krijg je toegang tot inspirerende masterclasses, workshops, evenementen en exclusieve tools gericht op het versterken van je fysieke, mentale, emotionele en relationele welzijn. Daarnaast bieden we een platform waar je jouw verhalen, ervaringen en inzichten kunt delen, en waar je 24/7 wordt aangemoedigd om op te bloeien tot de meest krachtige versie van jezelf.

Sluit je vandaag nog aan en ontdek zelf hoe je over een aantal weken stralend, vol met levenskracht en volledig empowered in het leven staat, verbonden met jouw ware vrouwelijke essentie en met een ijzersterke, optimaal gebalanceerde levensstijl en mindset.

FIRST

FIRST is een collectief dat jou in staat stelt om je maximale potentieel te bereiken. Al jou dromen hebben de potentie op realiteit te worden met de juiste tools en begeleiding, en wij helpen jou daarbij. Vriendschappen worden gevormd, samenwerkingen ontstaan en ondernemingen worden gestart. Je wordt onderdeel van een hechte community die je onvoorwaardelijk steunt, waarin niets jou nog kan stoppen in je weg naar succes.

Iedere maand zijn er minimaal vier meetings die jouw groei, in de breedste zin, zal maximaliseren. Een voorbeeld van hoe een maand kan zijn opgebouwd:

 

Meeting 1

Doelen stellen op basis van maandelijks thema's

We bespreken het maandelijkse thema en gaan aan de slag met inspirerende opdrachten, leerzame lessen en het stellen van bijpassende doelen. We delen ervaringen, spiegelen elkaar en doen nieuwe kennis op.  De vraag die bij deze meeting centraal staat is:  Hoe verhoud jij je op dit moment tot het thema en waar wil je naartoe? Zo bepalen we elke maand het startpunt en de focus voor jouw groei in de komende periode.

Meeting 2

Inspirerende spreker over zijn expertise

Er wordt kennis gedeeld over het thema door een expert. Eerdere sprekers zijn bekende experts zoals: Michael Pilarczyk, Joshua Kaats, Zarayda Groenhart en Edwin Selij. Een unieke kans om diepgaande kennis op te doen, je netwerk uit te breiden met grote namen en daarmee je kans op succes te vergroten.

Meeting 3

Maximale groei met 24/7 support & motivatie

We duiken de diepte in en gaan aan de slag met zelfonderzoek. Wat zijn jouw patronen met betrekking tot het maandelijkse thema? Welke onbewuste blokkades mag je gaan doorbreken om je succes te verhogen? En wat heb jij nodig om meer in je kracht te gaan staan met betrekking tot dit onderwerp? Deze meeting brengt bewustzijn en helpt je te transformeren naar je maximale potentie, terwijl je tegelijkertijd leert van de processen van anderen. Bovendien sta je er nooit alleen voor en wordt je 24/7 ondersteunt en accountable gehouden door een professioneel coach en de community leden, voor maximale motivatie.

Meeting 4

Reflectie

We sluiten de maand af met een reflectie van de afgelopen maand. Welk effect hebben de opdrachten op je gehad? Wat heb je geleerd? En waarin ben je allemaal gegroeid? Deze meeting staat in het teken van verbinden, terugkijken en vieren. 

Verbinding met jezelf en gelijkgestemden

Om alle magische samenkomsten extra kracht bij te zetten delen we maandelijks exclusief cursusmateriaal, geschreven door een holistisch therapeut en trainer (Naomi) en succesvolle business professional (Alwin). Op deze manier kan jij op elk moment aan je groei werken en het maximale halen uit elk thema dat we behandelen.

Ons online platform biedt de mogelijkheid om naast de meetings in contact te blijven met elkaar, om op ieder moment een beroep te kunnen doen op de verschillende expertises binnen de groep en 24/7 gemotiveerd te blijven. Zit het even tegen? Ook dan sta je er nooit alleen voor. 

Door onze persoonlijke aanpak wordt je op elk moment in je behoeften voorzien, van persoonlijk afgestemde programma's tot aan specifieke coaching of therapie. Bij FIRST vind je alles wat je nodig hebt om jouw geluk, gezondheid en succes te verhogen, op alle gebieden. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het is aan jou om eigenaarschap te tonen en de eerste stap te zetten in de richting van je maximale potentieel.

Groei dagelijks 1% en heb over 3 maanden al jouw doelen bereikt

Vergoot jouw impact vandaag nog:

  • Verbinding met gelijkgestemden
  • Inspirerende Sprekers
  • Toegang tot het FIRST Platform waarop je alle sprekers content terug kan kijken/lezen (40+ pagina’s!)
  • Waardevolle meetings
  • Toegang tot de online omgeving met gelijkgestemden waar je op ieder moment wordt gemotiveerd en geïnspireerd (24/7 support en accountability)
  • Fysieke co-work dagen
  • Maandelijks thema
  • Begeleiding door een holistisch gezondheidsexpert en een business succes expert
  • Toegang tot een database vol cursusmateriaal om zowel persoonlijk als op zakelijk gebied te groeien
  • Mogelijkheid tot persoonlijk afgestemde programma's, cursussen en coaching door experts
Shop
Wishlist
0 items Cart
My account